استفاده از ترفند بازاریابی عصبی من

در روش بازاریابی چابک، هدف تجزیه یک کار و پروژه بزرگ به کار ها و پروژه های کوچک است تا هر فرد یکی از این پروژه ها یا اهدافی را که باید به سر انجام برساند. به این ترتیب زمانی را که صرف انجام یک پروژه بزرگ می شود تا چندین برابر کاهش می دهد. این روش دقیقاً کار اهرم ها را برای ما انجام می دهد؛ یعنی اگر شما بخواهید لاستیک یک ماشین را تعویض کنید باید ارتفاع ماشین با زمین افزایش یابد، شاید این ارتفاع ناچیز باشد ولی عملاً انجام آن برای ما غیر ممکن است. خب در این مواقع از جک که نوعی اهرم است استفاده می کنیم، به این صورت که شاید ده متر آن جک را تکان دادیم ولی ماشین یک سانتی متر از زمین ارتفاع گرفت.

این روش در بازاریابی عصبی به تیترهای هیپوکامپ معروف است. هیپوکامپ در واقع قسمتی از دستگاه کناره‌ای (سیستم لیمبیک) مغز است و به صورت مستقیم با حافظه کوتاه مدت و همچنین بلند مدت انسان مرتبط است.

بنابراین می توان میزان تاثیر گذاری انواع تبلیغات را مشخص نمود. با اطلاعات به دست آمده از این تحقیقات، شرکت ها می توانند شیوه تصمیم گیری مشتریان رابشناسند و بدین ترتیب در استراتژی های تبلیغاتی خود، دقیق تر و مدیریت شده تر عمل کنند.

چگونه کسب‌وکارهای بزرگ از بازاریابی عصبی استفاده می‌کنند؟

قبل از مطالعه این مطلب از گلیک، سیستم کنفرانس یا ویدئو کنفرانس نخرید

Your browser isn’t supported any more. Update it to get the ideal YouTube practical experience and our newest functions. Learn more

بنابراین همیشه نمی‌توان به گفته‌های مشتریان اعتماد کرد. گاهی آن‌ها در مورد محصول نظراتی می‌دهند که با خریدهای خودشان تناقض دارد.

از تصاویری که نگاه تبلیغ‌کننده به محصول است استفاده کنید 

تحقیقات نشان داده است که استفاده از تیترهای جذاب می تواد هیپوکامپ را به شدت فعال کند و این یعنی به خاطرسپاری آن تیتر (و بالطبع برند ارائه دهنده آن) تا مدت ها در ذهن.

درگیری احساسات مخاطب با محصول شما باعث افزایش چشمگیر فروش میشه. یکی از تکنیک های درگیری احساسات مخاطب، داستان پردازی است.

در مطلب امروز به تعریف بازاریابی عصبی و تکنیک های آن پرداختیم. آیا پیش از این با این شیوه بازاریابی آشنا بودید؟ نظرتان راجع به آن کليک کنيد چیست و آیا نمونه های بازاریابی عصبی در ایران را مشاهده کردید؟ می توانید نظرات، پیشنهادات و تجربیات خود را در این زمینه را در بخش دیدگاه این پست با ما به اشتراک بگذارید.

توضیحاتی درمورد محصول و خدمات، به گونه ای که بتوانید گوشه از سؤالات و مشکلاتی که ذهن مخاطب را درگیر کرده است را حل کنید و بذر اعتماد را درون ذهن مخاطب بکارید.

نوربرت شوارتس می‌گوید: «اگر از تصویر یک انسان یا حیوانی استفاده می‌کنید، سعی کنید که نگاه تبلیغ‌کننده معطوف به محصولی باشد که تبلیغ می‌کند.

ولی باید گفت شیوه هایی از بازاریابی هم وجود دارند که اتفاقا مبنا و پایه ای کاملا علمی برخوردارند. بازاریابی عصبی یکی از همین موارد است که در این مطلب انزل وب به کاربرد، تکنیک و مثال های بازاریابی عصبی می پردازیم.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *